Boshut

De Boshut is in nieuwe gedaante opgeleverd in de zomer van 2013. Het ontwerp is van MATH architecten uit Delft. De donkere houten gevelbekleding en het antraciete dak gemaakt met natuurleien in wilde dekking zorgen voor een optimale aansluiting tussen de woning en de prachtige natuur waarin de woning is gelegen. Het is een efficiënt ingerichte woning met een overdekte patio waar je ook als het regent of het wat fris is toch heerlijk buiten kan zitten. 

De woning bestaat uit twee delen verbonden door de centrale gang. Aan de ene (rustige) zijde bevinden zich de 4 slaapkamers waarvan 2 met tweepersoons bedden (aparte matrassen, 80 x 200 cm) en 2 met stapelbedden (matrassen 90 x 200 cm). Alle bedden zijn voorzien van een dekbed. Totaal zijn er dus 8 slaapplaatsen. De andere (leef-) zijde van de woning bestaat uit een ruime woonkamer en de daarvan half afgescheiden grote keuken met een ruime keukentafel. De afscheiding tussen de woonkamer en de keuken wordt gevormd door de openhaard die aan zowel de woonkamer- als de keukenzijde gezelligheid en warmte geeft. De sfeervolle keuken is van alle gemakken voorzien en o.a. uitgerust met gasfornuis; oven / magnetron; koel-/vrieskast en vaatwasmachine. Tussen de rustige en de leef- zijde van de woning ligt de badkamer met ligbad, aparte douche en toilet. Er is bovendien nog een extra badkamertje met douche en ook nog een separate toilet. In de CV ruimte staat de wasmachine. De totale woning is uitgerust met vloerverwarming. In De Boshut is maximaal 1 hond toegestaan. Huisdieren mogen niet op stoelen, banken en bedden. Een hond moet op het terrein worden aangelijnd om jacht op eventueel wild te voorkomen. Verder is roken alleen op het terras of de patio toegestaan (niet in de woning).

De patio is uitgerust met een houtkacheltje van “Weltevreden” waarin het ook mogelijk is om een pizza te bakken, te BBQ’en of op legio andere manieren een gerecht klaar te maken. Natuurlijk is dit kacheltje ook bedoeld om wat warmte en sfeer toe te voegen. Het voor de woning gelegen terras op de zuidzijde is zo aangelegd dat afhankelijk van waar men op het terras gaat zitten er maximale keuzemogelijkheden zijn om in de zon of juist in de schaduw te gaan zitten.

In de woning is gratis WIFI en een TV aanwezig.

Al met al is het een zeer comfortabele en ruimtelijke woning, waar iedereen zich prettig zal voelen op een prachtige, rustige en natuurlijke locatie met volledige privacy en uniek uitzicht vanuit de woning en vanaf de patio & het terras op de natuurlijke omgeving! De overdekte patio en de comfortabele & sfeervolle binnenzijde van de woning zorgen er voor dat het zelfs op regenachtige en/of koude dagen een genot blijft om in de woning te verblijven.